, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, η επόμενη ημέρα και οι βόλτες στην Μητροπόλεως!

papagewrgopoulos-thema
Ως μια… κακή ανάμνηση θέλει να θυμάται τα χρόνια που πέρασε στις φυλακές των Διαβατών ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος είναι αποφασισμένος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Στο πλευρό του έχει πάντα τη σύζυγό του Ελένη, η οποία ήταν «βράχος» κατά τη διάρκεια των δικαστηρίων, της φυλακής αλλά και των απορρίψεων από πλευράς δικαστηρίων των αιτημάτων αποφυλάκισής του.
Από την ημερα που η Ελένη Παπαγεωργοπούλου μαζί με τον αδερφό της παρέλαβαν στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης από το σωφρονιστικό κατάστημα των διαβατών έχουν αλλάξει πολλά. Ο πρώην δήμαρχος, ελεύθερος πλέον, απολαμβάνει τις μικρές χαρές της ζωής- αυτές που στερήθηκε κατά τη διάρκεια των 2,5 χρόνων της κράτησής του.
Πλέον ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάνει τις βόλτες του στην περιοχή του Πανοράματος, εκεί όπου κατοικεί και τα απογεύματα «κατεβαίνει» στο κέντρο. Όπως σήμερα το απόγευμα τον οποίο η KARFITSA εντόπισε να κάνει βόλτα στη Μητροπόλεως. Ο κ. Παπαγεωργόπουλος μαζί με τη σύζυγό του περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι, έμπαιναν σε καταστήματα και σταμάτησαν στο νούμερο 55, εκεί όπου εδώ και χρόνια βρίσκεται το πολιτικό του γραφείο. Εκεί συναντιέται με πολιτικούς του φίλους, τους συνεργάτες του αλλά και πρώην ψηφοφόρους του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.