ΟΑΣΘ: Τροποποιήσεις 14 λεωφορειακών γραμμών το Σάββατο

Λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στην οδό Αγίων Πάντων θα εφαρμοστούν προσωρινές τροποποιήσεις στη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών του ΟΑΣΘ που εξυπηρετούνται από τον Σταθμό Μετεπιβίβασης στο Ν.Σ. Σταθμό και στην οδό Μαργαροπούλου αύριο, Σάββατο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ θα υπάρχουν οι παρακάτω τροποποιήσεις:

Λεωφορειακές γραμμές Νο 01Χ, 2Κ & 45

Διέλευση από την οδό της Μοναστηρίου χωρίς να εισέρχονται στον Ν.Σ.Σ. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού θα πραγματοποιείται από τις υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 19 & 52

Κατά την είσοδο στο Ν.Σ.Σ. θα ακολουθούν τη διαδρομή Μοναστηρίου – Μιχαήλ Καλού – Δραγουμάνου – Λαγκαδά – Μοναστηρίου – είσοδος στον Ν.Σ.Σταθμό από το αντιδρομημένο τμήμα (υφιστάμενη έξοδος προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου). Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 3Κ,10, 11,14, 17, 23 & 64

Είσοδος στον Ν.Σ.Σ. μέσω της σημερινής εξόδου προς τα δυτικά επί της οδού Μοναστηρίου.

Λεωφορειακές γραμμές Νο 37 & 38

Οι λεωφορειακές γραμμές θα εισέρχονται στην οδό Μαργαροπούλου από την εξής διαδρομή: Μιχαήλ Καλού – (αριστερά) Γρηγορίου Κολωνιάρη – (αριστερά) Πλατεία Γαλοπούλου (αριστερά) Μαργαροπούλου.

Θα πραγματοποιούνται όλες οι υφιστάμενες στάσεις αστικής συγκοινωνίας. Τροποποιήσεις θα εφαρμοστούν και εντός του Σταθμού Μετεπιβίβασης Ν.Σ.Σ λόγω της διαφοροποίησης των θέσεων εισόδου – εξόδου.