11:07, Πέμπτη
27 Ιανουαρίου 2022

ΟΑΣΘ: Βράβευσε τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη (Βίντεο)

Ένα παιδί του ΟΑΣΘ, καθώς ο αείμνηστος πατέρας του ήταν εργαζόμενος του Οργανισμού, έναν κορυφαίο αθλητή ο οποίος έχει δοξάσει την Ελλάδα, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Πρωταθλητή Ευρώπης Ιωάννη Μελισσανίδη βράβευσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης.

Η βράβευση του Ιωάννη Μελισσανίδη για την προσφορά του στον Αθλητισμό, αλλά και για τη στήριξη που παρέχει στα επικοινωνιακά σχέδια του ΟΑΣΘ, καθώς συμμετέχει σε σποτ για την εισιτηριοδιαφυγή και για τη σωστή χρήση των αστικών συγκοινωνιών, έγινε από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού καθηγητή Γιώργο Σκόδρα, παρουσία μελών του Δ.Σ. και στελεχών του ΟΑΣΘ.

Ο Ιωάννης Μελισσανίδης ευχαρίστησε τον Οργανισμό, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμητική διάκριση, την οποία αφιέρωσε στον πατέρα του Ευάγγελο Μελισσανίδη, που ήταν μέλος της οικογένειας του ΟΑΣΘ.

«Ήταν στην πρώτη γραμμή και πάντοτε μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τους συναδέλφους του», είπε χαρακτηριστικά, ενώ υπογράμμισε ότι δεν θα είχε καταφέρει να «πατήσει κορυφές» αν δεν είχε τη στήριξη του πατέρα του στο όνειρό του. «Ό,τι είμαι, είμαι και για τον πατέρα μου», σημείωσε συγκινημένος.