, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οδηγός σχολικού ασελγούσε σε βάρος μαθήτριας ειδικού σχολείου

sxoliko-elegxos-troxaiaΑπό τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, διενεργήθηκε στοχευμένη έρευνα σε οικία 54χρονου, μετά από καταγγελία για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος 18χρονης μαθήτριας σε ειδικό σχολείο της Αττικής.
Ειδικότερα, η 18χρονη μετέβη προχθές (27-04-2015) σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής, συνοδευόμενη από δύο κοινωνικούς λειτουργούς, όπου κατήγγειλε ότι ο 54χρονος, από τον περασμένο Μάρτιο, ασέλγησε με πράξεις και προτάσεις σε βάρος της, χωρίς τη θέλησή της.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 54χρονος, εκμεταλλευόμενος την κατάστασή της και την θέση εργασίας του ως οδηγός σχολικού λεωφορείου, θώπευε την 18χρονη σε διάφορα σημεία του σώματός της, επιδεικνύοντας άσεμνες φωτογραφίες, ενώ επιθυμούσε και τη σεξουαλική τους συνεύρεση.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 54χρονου στην Αττική, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) σκληροί δίσκοι και συσκευή κινητού τηλεφώνου, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέταση.
Το προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.