10:50, Τετάρτη
26 Ιανουαρίου 2022

Οι… γουρλήδες πράκτορες των “χρυσών” τζόκερ!

Χθες βράδυ, δύο υπερτυχεροί έγιναν πλουσιότεροι κατά 9.200.000 ευρώ ο καθένας, μετά την κλήρση του Τζόκερ. Από πού όμως είναι οι νικητές που μάντεψαν σωστά και τους 5+1 μαγικούς αριθμούς; Το πρώτο τυχερό δελτίο παίχτηκε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Αναστάσιου και της Μαρίας Τσίου στους Γαλατάδες του νομού Πέλλας.

Ο Αναστάσιος Τσίου είναι παραολυμπιονίκης στο αγώνισμα της σφαιροβολίας και πολλές φορές έχει χαρίσει διακρίσεις στην Ελλάδα μέσα από τις συμμετοχές του σε αγώνες. Λίγο μετά την κλήρωση, ο ίδιος έγραψε στο Facebook «μου έχει κοπεί το αίμα», εκφράζοντας τη χαρά και συνάμα την έκπληξή του που στο πρακτορείο του παίχτηκε το ένα από τα δύο υπερτυχερά δελτία. Φίλοι του έσπευσαν να τον συγχαρούν για την τύχη που έφερε στον πελάτη του.

Ιδιοκτήτης του δεύτερου πρακτορείου ΟΠΑΠ είναι ο Kώστας Μπαμπεδάκης, ο οποίος διατηρεί το κατάστημά του στην Κόρινθο. Και ονομάζεται «Το Γούρικο». Ο 47χρονος πράκτορας, πατέρας τριών παιδιών, παρέλαβε από τον πατέρα του Γιάννη Μπαμπεδάκη -λόγω συνταξιοδότησης- πριν από περίπου πέντε χρόνια το πρακτορείο. Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι ένας ευγενικός και ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος, γέννημα-θρέμμα της «προσφυγομάνας» του Συνοικισμού Κορίνθου.

Λίγο μετά την κλήρωση, σε δηλώσεις του στο sfendona.gr, ο Κώστας Μπαμπεδάκης ευχήθηκε στον τυχερό ή τους τυχερούς να χαρούν το ιλιγγιώδες ποσό που κέρδισαν με υγεία και ευτυχία. «Πάνω απ’ όλα υγεία» τονίζει ο γουρλής πράκτορας και προσθέτει με χιούμορ: «Πάντως εγώ, αν ήμουν στη θέση του θα είχα τρελαθεί από τη χαρά μου αν είχα κερδίσει ένα τέτοιο ποσό» αναδημοσίευση από mediasoup.gr