Οι «ποντικοί» των Σερρών και η «λεία» που ξεπερνά τις…

κλοπες
Τρεις νεαροί… κατάφεραν σε λίγες ημέρες να «ρημάξουν» επτά καταστήματα των Σερρών, από τα οποία άρπαζαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα, με την αξία τους να ξεπερνά τις 3.500 ευρώ.
Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνολικά 7 κλοπές από καταστήματα στην πόλη των Σερρών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 19χρονοι και ένας 20χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ενεργώντας από κοινού και δρώντας τον τελευταίο μήνα και κυρίως τις βραδινές ώρες, παραβίαζαν τις κεντρικές εισόδους ή παράθυρα καταστημάτων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, αλκοολούχα ποτά και άλλα αντικείμενα, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.
Μέχρι στιγμής έχει διαπιστωθεί ότι έχουν διαπράξει 7 κλοπές από καταστήματα, κατά το χρονικό διάστημα από 16 Μαΐου έως 4 Ιουνίου του 2015, ενώ η συνολική αξία των αφαιρεθέντων ξεπερνά τις 3.500 ευρώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων.
Στο πλαίσιο των ερευνών των αστυνομικών, εντοπίστηκαν και τα 3 παραπάνω άτομα και συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, ενώ στην κατοχή ενός από τους 19χρονους βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.