, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ομολογία σοκ από τον απόστρατο

590_b28adc345afbe298b8141ba5162c7399Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα αφέθηκε χθες ο απόστρατος αξιωματικός. Ο απόστρατος είχε ρόλο-κλειδί τη βραδιά της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, καθώς από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου φάνηκε ότι συνομίλησε με τον Γιώργο Ρουπακιά, λίγο πριν και λίγο μετά το φονικό στο Κερατσίνι.

Τι υποστήριξε στην απολογία του

“Το βράδυ εκείνο μου έστειλε γραπτό μήνυμα στις 11:00 το βράδυ που μας καλούσε στην τοπική. Πήρα τηλέφωνο τον Ρουπακιά και τον ρώτησαν εάν ξέρει κάτι. Μου απάντησε ότι δεν ξέρει. Τηλεφώνησα στον Πατέλη και του είπα «κύριε Γιώργο τι μας θέλετε;» Και εκείνος μου ζήτησε χωρίς να μου πει «σε 10 λεπτά να είμαι στην τοπική». Κάλεσα τον Σ. και τον ρώτησα εάν ήξερε κάτι. Μου είπε «όχι» και επειδή δεν είχα μεταφορικό μέσο του ζήτησα να έρθει να με πάρει να πάμε μαζί. Μου τηλεφώνησε και ο Ρουπακιάς. Πήγαμε στην τοπική και τα γραφεία ήταν κλειστά. Προχωρώντας πιο κάτω βρήκαμε 7 μοτοσυκλέτες με άτομα της τοπικής με στρατιωτικά παντελόνια και τους ρώτησα «Υπάρχει κάποιο όχημα να μοιράσουμε τρόφιμα;». Εκείνοι μου απάντησαν «Τι τρόφιμα ρε; Εδώ πάμε να δώσoυμε μάχη. Πιάσαν δύο άτομα του πyρήνα της ασφάλειας δικούς μας»” φέρεται να είπε ο απόστρατος αξιωματικός σύμφωνα με πληροφορίες.

 

“Είπα στον Σ. «Πάμε να φύγουμε, αυτοί εδώ είναιι συμμορία. Τι δουλειά έχουμε εμείς;»

Πήγαμε παρακάτω να βάλει βενζίνη και να πάρει τσιγάρα και έστειλε γραπτό μήνυμα στον Πατέλη από το κινητό μου και μου ζήτησε να τηλεφωνήσω στον Ρουπακιά. Εκείνος μου είπε «είμαι στην αστυνομία, με έπιασαν». «Όχι τον Ρουπακιά ρε γαμώτο», είπε ο Σ. και στη συνέχεια μου ζήτησε να ενημερώσω τον Πατέλη” υποστήριξε.

enikos.g

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.