, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο πιο τυχερό πρακτορείο ΟΠΑΠ – Φρενίτιδα για τα 13.000.000 ευρώ!

foto3
Της Έλενας Καραβασίλη
Είναι το πρώτο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, με ιστορία από το… 1959. Μάλιστα το 2009, όταν ο Οργανισμός γιόρτασε τα 50 χρόνια της λειτουργίας του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, βράβευσε το Θεσσαλονικιό πράκτορα ως τον πιο παραγωγικό σε όλη την επικράτεια. Ο Βασίλης Κλάδης, από το πρακτορείο του στην Τσιμισκή, ανοίγει ένα… παράθυρο στην τύχη για τους πολίτες που εναποθέτουν τις ελπίδες τους στο Τζόκερ.
kladhs
Την Πέμπτη κληρώνει 13 εκατ. ευρώ, όμως όπως λέει ο κ. Κλάδης, «με τέτοια τζακποτ στο παρελθόν είχαμε ουρές από κόσμο που πλήρωνε με χαρτονομίσματα. Τώρα οι πολίτες παίζουνε ένα με δύο δελτία. Η αγορά έχει στεγνώσει, δεν υπάρχουν χρήματα. Ο καθένας τρέχει να κυνηγήσει την τύχη του με 2,5 το πολύ 5 ευρώ».
karfitsa.tzoker
Από τις 8:00 το πρωί πηγαίνει ο κόσμος στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, με την ελπίδα να γράψουν το υπερτυχερό δελτίο. Όμως, στο πρακτορείο του κ. Κλάδη οι παίκτες δοκιμάζουν την τύχη τους ακόμη και από τη Γερμανία! «Μας τηλεφωνούν παλιοί πελάτες μας που έχουν φύγει μόνιμα στο εξωτερικό, στέλνουν με ένα φαξ τα νούμερα που θέλουν να παίξουν, μας βάζουν τα χρήματα μέσω τραπέζης και τους στέλνουμε το δελτίο. Η μόνη ελπίδα του κόσμου είναι η τύχη. Μας στέλνουν δελτία από τη Γερμανία την Αγγλία αλλά και από όλη την Ελλάδα».
foto4
Ο κ. Κλάδης αναφέρεται και στο σχέδιο της κυβέρνησης που θέλει οι συναλλαγές να γίνονται με κάρτες και όχι με μετρητά. «Με αυτό θα θάψουν την Ελλάδα μία και καλή. Ο ΟΠΑΠ μας απαγορεύει να βάλουμε μηχανήματα, διότι αν ο κόσμος αρχίσει να πληρώνει με κάρτες το παιχνίδι θα γίνει εθιστικό. Ο κόσμος δεν ελέγχει την τσέπη του να ξέρει τι ξοδεύει. Εμάς σαν πράκτορες μας βολεύει αυτό, τη χώρα μου όμως αυτό το σχέδιο του υπουργείου δεν τη βολεύει».
foto5
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.