, Τετάρτη
21 Φεβρουαρίου 2024

Πανεπιστήμιο Αιγαίου:«Πως συμπληρώνω μηχανογραφικό»

panellhnies1Συμβουλές και βοήθεια για να συμπληρώσουν καλύτερα και σωστότερα το μηχανογραφικό δελτίο και να επιλέξουν τις σχολές της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προτιμούν, οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων, προσφέρει το Γραφείο Διασύνδεσης της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ.) του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Το Πανεπιστήμιο εγκαινιάζει μια νέα υπηρεσία με τον τίτλο: « Συμπληρώνω Μηχανογραφικό …Επιλέγω Αιγαίο». Με την υπηρεσία αυτή διευκολύνει τους υποψήφιους σε θέματα ακαδημαϊκού προσανατολισμού και επαγγελματικής σταδιοδρομίας, θέτοντας σε λειτουργία τηλεφωνική γραμμή ενημέρωσης του κοινού ως προς τις Σπουδές που παρέχει.

Παράλληλα, μέσα από την ιστοσελίδα «Συμπληρώνω Μηχανογραφικό»,www.aegean.gr/mixanografiko, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διευκολύνει τους υποψήφιους να γνωρίσουν τα Τμήματα του.
 
Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες ως προς τις Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στα Τμήματά του, μπορούν να επικοινωνούν στο 22510 36770, 10.00-13.00, τις εργάσιμες ημέρες, από την Παρασκευή 28 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, που λήγει η ημερομηνία κατάθεσης των μηχανογραφικών.
 
Πηγή:enet.gr