, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παραλάμβαναν συστηματικά ναρκωτικά μέσω ΚΤΕΛ

ImageHandler (1)
Το είχαν βρει σύστημα οι διακινητές ναρκωτικών στο Βόλο, να παραλαμβάνουν «σκληρά» ναρκωτικά με δέματα που του έστελναν οι προμηθευτές τους με υπεραστικά λεωφορεία. Δυο διαφορετικές περιπτώσεις εξιχνιάστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.
Μετά από παρακολούθηση στην αποθήκη δεμάτων του ΚΤΕΛ Μαγνησίας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 53χρονο άνδρα και μια 27χρονη γυναίκα, μόλις παρέλαβαν ένα δέμα που περιείχε 10,27 γραμμάρια ηρωίνης και ένα μπουκάλι με υγρή μεθαδόνη βάρους 112 γραμμαρίων. Στο σπίτι της γυναίκας κατασχέθηκαν αργότερα και μικροποσότητα κάνναβης βάρους 0,53 γραμμαρίου μαζί με 150 ευρώ και δύο κινητά.
Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη και μια 42χρονη που πήγε στην αποθήκη του ΚΤΕΛ για να παραλάβει ένα δέμα το οποίο περιείχε ηρωίνη βάρους 15,7 γραμμαρίων. Στην τσάντα της οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 3,47 γραμμάρια ηρωίνης μαζί με 14 ναρκωτικά χάπια χωρίς συνταγή τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και 170 ευρώ και το κινητό της. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση μεταξύ τους, αλλά και για τον εντοπισμό των αποστολέων των δεμάτων.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.