, Κυριακή
28 Μαΐου 2023

Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά παντός υπευθύνου από την Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων (Video)

Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας κατά πάντως υπευθύνου δήλωσε ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή Λάρισας, σήμερα, η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων αναφορικά με το σιδηροδρομικο δυστύχημα των Τεμπών.

Σήμερα το πρωί, τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, μετέβησαν στη Λάρισα με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτριο Βερβεσό. «Θα πρέπει να μπουν στο κάδρο όλοι οι υπεύθυνοι, όσο ψηλά κι αν είναι. Θα πρέπει να αποδοθούν αστικές και ποινικές ευθύνες εκεί που ανήκουν. Θα πρέπει η δικαιοσύνη να αποδοθεί σύντομα, αποδοτικά και ουσιαστικά ώστε να μην καταλείπεται ούτε η παραμικρή αμφιβολία ότι υπάρχει η οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού ή συγκάλυψη υποθέσεως», δήλωσε ο κ. Βερβεσός.

«Με αυτή μας την κίνηση θελουμε να συμβάλουμε στη διερεύνηση αυτού του τρομερού δυστυχήματος έτσι ώστε να βρεθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι και να μη μείνουμε μόνο στο ανθρώπινο λάθος», τόνισε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά, Ηλίας Κλάππας.