, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Παρέμβαση Μαζιώτη για τις πολιτικές εξελίξεις

ImageHandler (7)

 

Εξασέλιδη ανάλυση από τις φυλακές Διαβατών με αφορμή τις πολιτικές εξελίξεις δημοσίευσε στην ιστοσελίδα athens.indymedia ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα Νίκος Μαζιώτης.
Στο 3.700 λέξεων κείμενό του με τίτλο «Τη λύση δεν τη δίνουν οι εκλογές αλλά ο ένοπλος αγώνας» ο Μαζιώτης αναφέρει ότι οι μέρες της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά είναι μετρημένες και προσθέτει ότι τόση η σημερινή όσο και μια επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβερνήσεις μειοψηφίας.
Χαρακτηρίζει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ανεφάρμοστες και μη ρεαλιστικές κατηγορώντας τα στελέχη του για αντιφατικές δηλώσεις και διγλωσσία σημειώνοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε Τσάβες, ούτε Αλιέντε».

Κατά τον Μαζιώτη πιο ρεαλιστική λύση είναι ο ξεσηκωμός ενός ένοπλου λαού που δεν αποδέχεται το ευρώ και «θα απαλλοτριώσει την περιουσία των καπιταλιστών, την ακίνητη και κινητή περιουσία, τα μέσα παραγωγής τους».

Η εκτίμησή του είναι, τέλος, ότι «είναι σίγουρο ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ επικεφαλής, θα είναι μια βραχύβια και ασταθής κυβέρνηση» και καταλήγει: «Το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση».

 

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.