, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πέντε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

poreia-egnatia12032014-3

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα στη Θεσσαλονίκη που αφορούν στα προβλήματα που υπάρχουν στο χώρο της Παιδείας. Στις 13:00 μαθητές θα συγκεντρωθούν στο Άγαλμα Βενιζέλου και θα διαμαρτυρηθούν ενάντια στο νέο Ενιαίο Λύκειο. Ενώ στις 18:00 στο ίδιο σημείο, μαθητές και μέλη των ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη δημόσια εκπαίδευση και ενδεχόμενη πορεία.

Επίσης στις 11:00 ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσει παρέμβαση ενάντια στις τελευταίας αυξήσεις στις τιμές των εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, όπου θα γίνει εξόρμηση σε κεντρικές στάσεις και εκδοτήρια του ΟΑΣΘ στο κέντρο της πόλης (Αριστοτέλους, Αντιγονιδών, Κολόμβου) και στις 18.00 θα πραγματοποιηθεί μικροφωνική στην Καμάρα.

Τέλος, στις 11:30 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης  θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση αλληλεγγύης για τα έξι άτομα που συνελήφθησαν χθες το πρωί κατά την διάρκεια του επεισοδίου σε σχολείο στον Εύοσμο.

 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.