, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πένθιμες καμπάνες για τον… Φίλη θα χτυπήσει ο Αμβρόσιος

amvrosios-filis«Ο εχθρός της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού Νικόλαος Φίλης πρέπει να απομακρυνθεί από την θέση του Υπουργού της Παιδείας! Παραμένει όχι μόνον αμετανόητος, αλλά και πολύ επικίνδυνος. Χωρίς αναβολή, χωρίς περιστροφές! Ο Φίλης πρέπει να φύγει από την θέση αυτή! Είναι εχθρός της Ελλάδος και Εκκλησίας! Εμείς, το προσεχές Σάββατο, εδώ στο Αίγιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά του ανάξιου Υπουργού, θα κτυπάμε πένθιμα τις καμπάνες των ενοριακών ναών»!
Με τα λόγια αυτά ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος «ανεβάζει» επίπεδο στην κόντρα του με τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη τον οποίο χαρακτηρίζει «υπέρμαχο της παραχάραξης της ιστορικής μνήμης με την τάχα μη Γενοκτονία των Ποντίων»!
Παράλληλα, ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας μέσω του προσωπικού του blog αναφέρει πως: «όντας αποδεδειγμένα αστοιχείωτος, ασμίλευτος και προκλητικός, ΕΣΕΙΣ ο ίδιος, ο τέως ΝΕΩΚΟΡΟΣ στην Χρυσοσπηλαιώτισσα, καταδείξατε πως είσθε πλέον, ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ» ενώ του προτείνει να μάθει τι σημαίνει η αρχαία έκφραση: «παχεία γαστήρ, λεπτόν ου τίκτει νόον»!
Υπενθυμίζεται πως τις ημέρες των Χριστουγέννων πέρσι, οι καμπάνες στο Αίγιο ήχησαν πένθιμα μετά από απόφαση του Μητροπολίτη Αμβροσίου, ως μέτρο διαμαρτυρίας κατά του συμφώνου συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια.newsbeast.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.