Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Εργασίες στο δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας

Εργασίες κατασκευής βάσεων για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού, στο εθνικό οδικό δίκτυο, στην Παλαιά Εθνική Οδό  Θεσσαλονίκης-Καβάλας πραγματοποιούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021 έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.
Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται εργασίες κατασκευής βάσεων για δίκτυο οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στην  έξοδο της Ασπροβάλτας (από το ύψος της οδού Ασκληπιού έως την οδό Παλαιολόγου).
Οι εργασίες προγραμματίζεται να εκτελεστούν από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, κατά τις ώρες 07.30 – 15.00 και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
Έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.