, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΚΜ: Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας

(EUROKINISSI/ÓÔÅËÉÏÓ ÌÉÓÉÍÁÓ)

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου δεξιά της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, και στις δύο κατευθύνσεις τμηματικά, στο τμήμα από τη γέφυρα Δενδροποτάμου μέχρι τον ισόπεδο κόμβο Μελισσίου.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.                                                                                          

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.