Πλημμύρισαν τα Νέα Μουδανιά (ΦΩΤΟ)

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για ισχυρές βροχές και καταιγίδες.Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι έπεσαν σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Ισχυρό μπουρίνι έπληξε πριν λίγη ώρα τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια ενώ το τοπίο θύμιζε… Βενετία.

Μπροστά στο κατάστημα του κ. Χρυσόπουλου…

Ο δρόμος έξω από το γήπεδο Ν. Μουδανιών.
Πηγή simantra.gr
Στο μεταξύ δυνατό χαλάζι έπεσε στην παραλία της Αμμουλιανής. Η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.
para
Φωτό: Νίκος Λαμπριανίδης
Το μπουρίνι έπληξε και τη Νικήτη.
νικιτη
Η κακοκαιρία χτύπησε και στον ορεινό Σοχό. Το χαλάζι που έπεσε ήταν σαν να καλύφθηκε η περιοχή με χιόνι.
soxos

Η κακοκαιρία φαίνεται πως θα συνεχιστεί καθώς έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Τόσο για σήμερα, Πέμπτη, όσο και αύριο, Παρασκευή, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα Πέμπτη θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους στη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία στο βόρειο Αιγαίο ενώ είναι πιθανό να επηρεάσουν τις επόμενες ώρες το βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη Θεσσαλία.

Σταδιακή εξασθένηση των φαινόμενων αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

Την Παρασκευή προβλέπεται να εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), τη Θράκη, τη Θεσσαλία και την κεντρική και ανατολική Στερεά.