, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Πλήρωσε μια περιουσία για να σώσει το γιο της!

ImageHandler (5)Ό,τι είχε και δεν είχε έδωσε μια ηλικιωμένη μητέρα στη Νέα Πέραμο Καβάλας για να σώσει το παιδί της, που πείστηκε από ένα ζευγάρι απατεώνων ότι είχε συλληφθεί και χρειαζόταν μεγάλο χρηματικό ποσό για να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση!
Η 82χρονη γυναίκα τρομοκρατήθηκε όταν χτύπησε το τηλέφωνό της και άκουσε μια άγνωστη γυναίκα να της συστήνεται ως δικηγόρος του γιου της, που δήθεν ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα και κρατείται σε αστυνομικό τμήμα! Η ανυποψίαστη ηλικιωμένη δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, όταν η «δικηγόρος» της ζήτησε 15.000 ευρώ για να αποφυλακιστεί το παιδί της.
Χωρίς να διστάσει, δέχθηκε να δώσει τις οικονομίες μιας ολόκληρης ζωής και η άγνωστη της είπε ότι θα έστελνε έναν συνεργάτη της να παραλάβει τα χρήματα. Λίγη ώρα αργότερα, ένας νεαρός πήγε στο σπίτι της 82χρονης, παρέλαβε το ποσό και έγινε καπνός! Όταν, λίγο αργότερα, η μητέρα μίλησε με το γιο της, κατάλαβε ότι την είχαν εξαπατήσει και κατήγγειλε τους δράστες στον αστυνομικό σταθμό της Νέας Περάμου, άνδρες του οποίου διενεργούν προανάκριση για να τους ταυτοποιήσουν.
protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.