00:19, Τρίτη
05 Ιουλίου 2022

Ποιοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα πληρώσουν φθηνότερο νερό;

vrush-nero«Η έκπτωση αυτή αναμένεται να δώσει μια μικρή ανάσα στα νοικοκυριά, τα οποία αναγκάζονται να προμηθεύονται σε καθημερινή βάση εμφιαλωμένο νερό. Ευελπιστούμε ότι έως το τέλος Μαΐου- Ιουνίου το πρόβλημα θα λυθεί…
Φθηνότερα κατά 20% θα πληρώσουν την αξία του νερού οι κάτοικοι στους οικισμούς του δήμου Ωραιοκάστρου, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το πόσιμο νερό. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για όσο διάστημα ισχύει η απαγόρευση πόσης του νερού, η ΔΕΥΑΩ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Άρδευσης Ωραιοκάστρου) θα παρέχει έκπτωση 20% στο τιμολόγιό της για τα νοικοκυριά των οικισμών Λητής, Μελισσοχωρίου, Δρυμού και Πενταλόφου.
«Η έκπτωση αυτή αναμένεται να δώσει μια μικρή ανάσα στα νοικοκυριά, τα οποία αναγκάζονται να προμηθεύονται σε καθημερινή βάση εμφιαλωμένο νερό. Ευελπιστούμε ότι έως το τέλος Μαΐου- Ιουνίου το πρόβλημα θα λυθεί και οι κάτοικοι θα μπορούν να χρησιμοποιούν με ασφάλεια το δίκτυο ύδρευσης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης.