Πορείες και διαμαρτυρίες στη Θεσσαλονίκη

Πορεία
Συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες θα πραγματοποιηθούν σήμερα και στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο  της 24ωρης πανελλαδική απεργίας της ΑΔΕΔΥ.
Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10:30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
Μισή ώρα αργότερα, στις 11:00,  η ΕΔΟΘ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Στις 10:00 συμβασιούχοι στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Ωραιοκάστρου, θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία έξω από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου, ενώ πιθανόν θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.
Στις 13:30 φοιτητική λέσχη του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, φοιτητές  μέλη του Αυτόνομου Σχήματος , θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με αίτημα τη δωρεάν σίτιση.
Στις 19:30 μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, θα πραγματοποιήσουν μικροφωνική-συγκέντρωση, στο πλαίσιο της καμπάνιας ενάντια στον “τρομονόμο” στην πλατεία Καμάρας.
Τέλος στις 19:30, η ΤΟ Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης της ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση “στο πλαίσιο της δράσης ενημέρωσης, οργάνωσης και κινητοποίησης του λαού της περιοχής, ενάντια στους πολέμους και τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, για την έκφραση της λαϊκής αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες”.
Θα ακολουθήσει πορεία στους δρόμους της περιοχής.