Άνοιξαν οι ουρανοί με τη καταρρακτώδη βροχή να έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα σε πολλές περιοχές σε όλη τη Θεσσαλονίκη.
Σε ποτάμια μετατράπηκαν οι δρόμοι από την σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε τη Θεσσαλονίκη. Τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την κακοκαιρία που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη είναι πολλά, με τους οδηγούς να ακινητοποιηθούν σε διάφορα σημεία στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Επί ποδός η Πυροσβεστική για να συνδράμει
Από τη νεροποντή σημειώθηκαν και πτώσεις δένδρων όπως στην οδό Παπαναστασίου. Ήδη από τη στιγμή που ξεκίνησε η νεροποντή η πυροσβεστική υπηρεσία δέχθηκε αρκετές κλήσεις για άντληση υδάτων και κοπές δέντρων που έχουν πέσει στο οδόστρωμα. Στην Πολίχνη αρκετοί καταστηματάρχες ισόγειων καταστημάτων προσπάθησαν να κάνουν άντληση υδάτων, ενώ οι κλήσεις που δέχτηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, είναι σύμφωνα με πληροφορίες δεκάδες.
Κυκλοφοριακό κομφούζιο
Η δυνατή βροχή έφερε σοβαρότατα προβλήματα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Στην οδό Λαγκαδά και Μοναστηρίου ακινητοποιήθηκαν οχήματα.



