, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην εντατική το 7χρονο παιδί που έπεσε πάνω του καγκελόπορτα!

asthenoforo-ekab-ygeia-esy-arxeio

 

Ένα 7χρονο παιδί στην περιοχή της Ημαθίας  καταπλακώθηκε το βράδυ της Τετάρτης από καγγελόπορτα. Αμέσως το μικρό κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας , όπου του  παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί  ,σύμφωνα με πληροφορίες από τον υπεύθυνο βάρδιας του ΕΚΑΒ , οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν ότι φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αμέσως ζήτησαν τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Το παιδί μεταφέρθηκε  με ειδικό ασθενοφόρο διασωληνομένο. Προκειμένου να γίνει άμεσα η μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας καθώς η κίνηση μέσα στην πόλη της Θεσσαλονίκης ήταν αυξημένη. Το ασθενοφόρο έφτασε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  και  οι εφημερεύοντες ιατροί  ανέλαβαν το παιδί.

Σε επικοινωνία του karfitsa.gr με τον διοικητή του Γ.Ν.Θ. Ιπποκρατείου, Γιώργο Καλτσίδη μας ενημέρωσε ότι “το παιδί υπέστη αποσυμπίεση του εγκεφάλου. Νοσηλεύεται στην εντατική σε κατάσταση καταστολής. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε”.

Από την άλλη, οι αστυνομικές αρχές διεξάγουν έρευνες σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, καθώς ενημερώθηκαν για το συμβάν από το νοσοκομείο της Βέροιας και η υπόθεση για την ώρα ερευνάται.

 Φρόσω Βαρβάρα- Ελ. Καραβασίλη 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.