, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αντιδράσεις και… διαμαρτυρίες για τις Κυριακές! (ΦΩΤΟ)

pano2

της Έλενας Καραβασίλη

Τα καταστήματα έχουν ανοίξει στη Θεσσαλονίκη και μαζί έφεραν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες…

Συγκεκριμένα, συγκέντρωση στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, πραγματοποιεί αυτήν την ώρα η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας την αντίθεσή της στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ενώ ταυτόχρονα καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην σημερινή απεργία.

Ήδη τα μέλη της Ένωσης βρίσκονται στο σημείο κρατώντας πανό το οποίο αναγράφει χαρακτηριστικά: “Κάτω τα χέρια από την Κυριακάτικη αργία”. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούν σε καταστήματα της πόλης όπου και θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις.

Το παρών δηλώνει και η υποψήφια βουλευτής με τη Λαϊκή Ενότητα, Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

χαραλαμπιδου

«Καμία αναμονή, καμία αυταπάτη, η επίθεση που δεχόμαστε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Η συνέχιση της ίδιας αντεργατικής πολιτικής, μας φέρνει σε ακόμα πιο τραγική κατάσταση.

Δεν είναι μόνο η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές που μας εξαντλούν και διευκολύνουν τις μεγάλες αλυσίδες να υπερισχύσουν στον ανταγωνισμό και να κλείσουν τα μικρότερα καταστήματα”, ανέφερε η ανακοίνωση- κάλεσμα της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

πανο1

Η αντίθεση πάντως για τις Κυριακές εκφράζεται και μέσα από τους κάδους σκουπιδιών οι οποίοι φιλοξενούν αφίσες διαμαρτυρίας.

αργια1

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.