, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Διακόπηκε η συνεδρίαση στην Περιφέρεια- Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι

viomaza
Της Έλενας Καραβασίλη 
Νεότερη ενημέρωση: Πριν από λίγο διακόπηκε οριστικά η συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής. «Με την παρουσία μας, καταφέραμε να αναβάλουμε τη συνεδρίαση. Θεωρώ πως σκόπευαν να γνωμοδοτήσουν θετικά, γι’ αυτό και το έβαλαν τελευταίο θέμα συζήτησης. Ο πρόεδρος της επιτροπής είπε πως θα μας ενημερώσει για το πότε θα οριστεί η επόμενη συνεδρίαση, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει σε άλλη τοποθεσία. Εμείς θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε με κάθε τρόπο και μέσο, ακόμη και με νομικές παρεμβάσεις. Είμαστε αποφασισμένοι», τόνισε στο karfitsa.gr o κάτοικος Λακκιάς Γιώργος Σμυρναίος.
Ένταση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όταν κάτοικοι της Λακκιάς και των Βασιλικών βρήκαν κλειστή την πόρτα της Μητροπολιτικής Επιτροπής, όπου γίνεται η γνωμοδότηση της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τις δύο μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις εν λόγο περιοχές. Με μαύρες σημαίες στα χέρια, φωνές και συνθήματα οι κάτοικοι μπήκαν τελικά στην αίθουσα όπου θα συζητηθεί η έγκριση ή η απόρριψη της συγκεκριμένης μελέτης. Να σημειώσουμε ότι δυνάμεις της αστυνομίας επενέβησαν προκειμένου να μπορέσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.