, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: Νεκρός βρέθηκε ο πεζογράφος Μένης Κουμανταρέας

menios

Νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κυψέλη, με εκδορές στο πρόσωπο βρέθηκε ο γνωστός πεζογράφος Μένης Κουμανταρέας.

Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, τα ξημερώματα. Η πόρτα του σπιτιού, δεν έχει σημάδια παραβίασης.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν ζητήσει επίσπευση της ιατροδικαστικής εξέτασης, εκφράζουν βεβαιότητα ότι πρόκειται για «εγκληματική ενέργεια.

menis
Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου ζούσε ο Μ. Κουμανταρέας.

Ο Μένης Κουμανταρέας είχε δεχτεί επίθεση κάτω από το σπίτι του από “φουσκωτό, με ξυρισμένο κεφάλι” τον Οκτώβριο του 2012.

Ο ίδιος συνέδεε την επίθεση με το γεγονός ότι πριν λίγες μέρες είχε συμμετάσχει σε αντιρατσιστική συγκέντρωση στον Άγιο Παντελεήμονα σημειώνοντας μάλιστα ότι “δεν επιχείρησε να με ληστέψει, απλώς με έβρισε και με χτύπησε”.

Μένης Κουμανταρέας (1931-2014)

Ο Μένης Κουμανταρέας μεγάλωσε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Πρότυπο Λύκειο Αθηνών Κάρολος Μπερζάν και φοίτησε στη Νομική και Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε κατά καιρούς σε ναυτιλιακές και ασφαλιστικές εταιρείες. Από το 1982 ζούσε αποκλειστικά από τη συγγραφική του δραστηριότητα. Ήταν βιωματικός συγγραφέας και η γραφή του κινούνταν μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

 

Μ. Ζαφειρίου

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.