, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προφυλακιστέος ο 50χρονος «πιστολέρο» από τις Βρύσες Χανίων

ImageHandler (1)
Προφυλακιστέος, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 50χρονος κτηνοτρόφος από το χωριό Βρύσες Χανίων, που κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου είχε πυροβολήσει με καραμπίνα εναντίον τεσσάρων αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο από αυτούς, εκ των οποίων τον έναν σοβαρά.
Ο 50χρονος που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, οπλοχρησίας οπλοκατοχής και οπλοφορίας πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτή Χανίων.
Κατά την προσαγωγή του δημιουργήθηκε ένταση, όταν ομάδα συναδέλφων των δύο τραυματισμένων αστυνομικών που ήταν στα δικαστήρια με πολιτικά, τον αποδοκίμασε έντονα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση συγγενών του κατηγορουμένου που βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.
Ένταση και λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου και των συγκεντρωμένων στα δικαστήρια συναδέλφων των δύο αστυνομικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος θα οδηγηθεί στο κατάστημα κράτησης «Κρήτη 1» στην Αγιά Χανίων.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.