, Τρίτη
16 Απριλίου 2024

search icon search icon

Προκήρυξη θέσεων εργασίας από το Φεστιβάλ Δράμας

ergasia..Την προκήρυξη θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ο Πολιτιστικός Οργανισμός – Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, πρόκειται για θέσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών της υπηρεσίας. Οι θέσεις εργασίας που έχουν ανακοινωθεί είναι 15 διαφόρων ειδικοτήτων.
2 Μουσικός κλαρινέτο (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
2 Μουσικός όμποε (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός κοντραμπάσο (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός άρπας (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Σαντούρι (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Κανονάκι (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Τρομπέτας (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Φαγκότου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Αιθερόφωνου (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Κρουστών (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Ντόπιας Μακεδονικής Λύρας (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Μουσικός Γκάϊντας (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
1 Καθηγητής Μελοδραματι- κής (ΠΕ ή TE ή ΔΕ)
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που περιλαμβάνεται στην προκήρυξη και να την υποβάλουν, μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: οδός Βεργίνας 218Α, 66100 Δράμα, Γραφείο Διοικητικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Ωδείου Δράμας, από ώρα 07.00π.μ. έως 15.00μ.μ.. Αρμόδιοι υπάλληλοι: Ιωαννίδου Θεοδώρα ή Καβάκα Ελευθερία, τηλ. 2521047022.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.