, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Προσλήψεις μέσα στο Πάσχα στο «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο»

Καταγραφή
Μέσα στο Πάσχα, χωρίς πίνακα μορίων υποψηφίων και σε χρόνο ρεκόρ ώστε να προλάβει το χρονικό διάστημα πριν από τις εκλογές φρόντισε το Δ.Σ. της εταιρίας «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο» να επικυρώσει τις 20 προσλήψεις αορίστου χρόνου τις οποίες είχε προκηρύξει πριν από λίγες ημέρες.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων της προκήρυξης έληγε στις 14.3.2014 και μέσα μόλις σε έναν μήνα και μέσα στο Πάσχα επικυρώθηκαν και οι προσλήψεις των 20 ατόμων με το υπ΄ αριθμ.9/14.4.2014 πρακτικό συνεδριάσεως του Δ.Σ. της εταιρίας σύμφωνα με ήδη διαμορφωμένη λίστα υποψηφίων που παρουσίασε ο Πρόεδρος της εταιρίας στα μέλη του Δ.Σ.
Και βέβαια, όπως συμβαίνει σε παρόμοιες περιπτώσεις προσλήψεων εκτός ΑΣΕΠ, ο χρόνος που επελέγη για την επικύρωση των προσληφθέντων αλλά και ότι δεν δημοσιεύτηκε κανένας πίνακας προσόντων – μορίων των υποψηφίων της προκήρυξης, δημιουργεί εύλογες υπόνοιες για την όλη διαδικασία, την εγκυρότητα αλλά και τη διαφάνεια των αποτελεσμάτων της προκήρυξης.
Και ενώ όλη η διαδικασία έγινε εν κρυπτώ, η εταιρία «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο», μέσω του προέδρου της φρόντισε ήδη από τις 19.2.2014 να συνάψει σύμβαση έργου ύψους 17.000 ευρώ με γνωστή εταιρία συμβούλων μόνο για την παραλαβή και αρχειοθέτηση των φακέλων αιτήσεων των υποψηφίων.
Και όλα αυτά ενώ δεν υπάρχει στον ορίζοντα κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο που θα επιτελέσει η εταιρία «Παράκτιο Αττικό Μέτωπο».
diorismos.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.