21:16, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο της αστυνομίας και το όχημα ανετράπη- Τρεις συλλήψεις

Σε φυγή τράπηκαν αλλοδαποί, όταν απέφυγαν έλεγχο των αστυνομικών των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Ασπροβάλτας, στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό. Συγκεκρμένα, οι αστυνομικοί εντόπισαν, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες χθες Πέμπτη, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στο ύψος των κόμβων Κερδυλλίων και Ασπροβάλτας αντίστοιχα, δύο επιβατικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.
Σε μία περίπτωση μάλιστα, εξετράπη το όχημα της πορείας του και ανετράπη, χωρίς όμως να αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιος τραυματισμός.
Συνελήφθησαν συνολικά τρείς αλλοδαποί ηλικίας 16, 34 και 30 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν άτομα που δε διέθεταν  τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οχημάτων μεταφοράς.
Σημειώνεται ότι, οι δύο οδηγοί στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.