, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει στη θάλασσα μαζί με το τριών μηνών παιδί της

ekab111
Να δώσει τέλος στη ζωή της, αλλά και σε αυτή του μόλις τριών μηνών παιδιού της, προσπάθησε μια 32χρονη γυναίκα στο Κατάκολο. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του αντλιοστασίου στο Καβούρι Κατακόλου.
Η γυναίκα που έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητο της κουνιάδας της, το άφησε στην άκρη του δρόμου δίπλα στο γεφύρι και μπήκε στη θάλασσα, κρατώντας στην αγκαλιά της το βρέφος.
Μια άλλη γυναίκα που περνούσε από το σημείο σύμφωνα με το ilialive.gr, την είδε μέσα στη θάλασσα και κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά. Έτρεξε προς το μέρος της και προσπάθησε να την αποτρέψει, μιας και η 32χρονη φώναζε «δεν θέλω τη ζωή μου».
Το Λιμενικό Σώμα, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που κλήθηκαν άμεσα, βρέθηκαν στο σημείο και μαζί με άλλους περίοικους που είχαν συγκεντρωθεί εκεί κατάφεραν να βγάλουν από τη θάλασσα τη γυναίκα και το παιδί, που ήδη αντιμετώπιζαν συμπτώματα υποθερμίας.
Άμεσα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου η μητέρα εισήλθε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών και το παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο δεν αντιμετωπίζουν κίνδυνο για την υγεία τους.
 
Πηγή: paraskhnio.gr