, Τετάρτη
19 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Πυρκαγιά σε Εργαστήρι για παιδιά με νοητική υστέρηση

ImageHandler (11)
Το βράδυ της Τρίτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο κτήριο που στεγάζεται το εργαστήρι Παναγία Ελεούσα ειδικής επαγγελματικής αγωγής και αποκατάστασης για νέους με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες στο Μεσολόγγι.
Η πυρκαγιά ξεκίνησε, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία απο ένα φούρνο που ψήνουν τα παιδιά τις κατασκευές απο πυλό. Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις του Μεσολογγίου με 5 οχήματα και 10 άνδρες και άρχισαν άμεσα κατάσβεση και απομάκρυνση των ανθρώπων που βρίσκονταν στο κτήριο.
Κανείς δεν τραυματίστηκε και δεν έπαθε το παραμικρό.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου έφτασε και αυτό αμέσως και το πλήρωμα του εξέτασε τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο κτήριο προληπτικά.

#Tags: ΕΚΑΒ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.