, Τρίτη
21 Μαρτίου 2023

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Πολύζου…

Polyzos
Μετά τη σύλληψη της μητέρας και του πατριού του 23χρονου για την δολοφονία του, οι αρχές ξεσκονίζουν και τις συνθήκες θανάτου του πατέρα του άτυχου νέου. Λαι ο σύζυγος (;) θύμα του σατανικού ζεύγους. Ίλιγγος φρίκης από τις άγνωστες λεπτομέρειες…
Κάθε πτυχή σχετικά με τη ζωή του Κώστα Πολύζου εξετάζουν οι αρχές μετά τη σύλληψη της μητέρας του και του πατριού του για τη δολοφονία του πριν από πέντε χρόνια στη Σιάτιστα.
Πληροφορίες της εφημερίδας Espresso αναφέρουν, μάλιστα, ότι οι εισαγγελικές αρχές ετοιμάζονται να ανοίξουν και το φάκελο σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του 23χρονου πριν από περίπου 15 χρόνια.
Τότε ο θάνατος του πατέρα του Κωστή είχε αποδοθεί σε ανακοπή αλλά μετά τη σύλληψη της Δέσποινας Κουτσέγκου και του Χρήστου Ντίου για τη δολοφονία του άτυχου νέου, οι αρχές δεν θέλουν να αφήσουν καμία πτυχή ανεξερεύνητη.
Στην μικρή κοινωνία της Σιάτιστας επικρατεί οργή για το ζευγάρι των δολοφόνων καθώς θυμούνται ότι η Κουτσέγκου λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Κωστή, για την οποία φέρεται να έχει παίξει ρόλο ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχε εκδοθεί στο όνομα του 23χρονου, όχι μόνο πήγαινε στα ραδιόφωνα και ζητούσε να μεταδίδουν μηνύματα για τον αγνόουμενο τότε γιο της αλλά είχε φτάσει στο σημείο να πηγαινει στις εκκλησίες και να παρακαλεί ιερείς να κάνουν ανακοινώσεις από άμβωνος προκειμένου όλοι να βοηθήσουν για την εύρεση του Κωστή, τον οποίο η ίδια είχε δολοφονήσει.
Οι περισσότεροι κατηγορούν τον πατριό επισημαίνοντας ότι «ο Κωστής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια όσο ζούσε με τον πατέρα του, ήταν πολύ χαρούμενο και από τότε που πήρε «αυτόν», τον δεύτερο τον άντρα της, από τότε άλλαξε τελείως ο Κωστής», αλλά και η μάνα του άλλαξε…».
Ο Χρήστος Ντίος εξάλλου ήταν αυτός που κατηγορούσε το χωριό ότι ήθελε να του «φορτώσει» το φόνο καθώς αυτό έλεγε στους συναδέλφους του στη ΔΕΗ.
Οι γονείς του Κωστή Πολύζου οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στον ανακριτή Κοζάνης από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν στις 8 το πρωί της Τρίτης.