, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ρέθυμνο: Στα δίχτυα της αστυνομίας σπείρα με 10 κιλά κάνναβη

Έμποροι ναρκωτικών στην Κρήτη δεν κατάφεραν να καλύψουν την επιχείρηση, που είχαν στήσει, και έπεσαν στα δίχτυα της αστυνομίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικές αρχές του Ρεθύμνου, έχουν ήδη συλλάβει 8 συνολικά άτομα, 6 έλληνες και 2 αλλοδαπούς που τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Κατά την γιγαντιαία επιχείρηση που ολοκληρώθηκε σε δύο στάδια, χθες Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, αργά το βράδυ και σήμερα Τρίτη νωρίς το πρωί, σε χωριό του δήμου Μυλοποτάμου, βρέθηκαν πάνω από 10 κιλά κάνναβης σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία.

Στην καλά συντονισμένη επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συμμετείχαν δυνάμεις από Ρέθυμνο, Ηράκλειο και Χανιά, καθώς στο επίκεντρο της αστυνομικής έρευνας ήταν δύο οικογένειες της περιοχής, που φέρεται να είχαν απασχολήσει στον παρελθόν τις αρχές για άλλα αξιόποινα αδικήματα.

Να σημειωθεί ότι οι δράστες έκρυψαν τα ναρκωτικά σε τουλάχιστον 6 υπόστεγα ιδιοκτησίας τους, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν και το χώρο που χρησιμοποιούσαν για καβάντζα καθώς εκεί αποθηκεύουν τις ποσότητες των ναρκωτικών που σταδιακά διοχέτευαν στην αγορά. Πρόκειται για τις παλιές εγκαταστάσεις της μονάδας του βιολογικού καθαρισμού της ευρύτερης περιοχής.

Και οι 8 συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίζεται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου αναμένεται να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.