, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Ρόδος: Το φρικτό σχέδιο πίσω από την κακοποίηση της 8χρονης – Η επίσκεψη παγίδα στη μητέρα της μικρής

Μια μάνα διασύρεται μαζί με τους γονείς της για μέρες. Οι υποψίες για την κακοποίηση του παιδιού, στρέφονται σε εκείνη. Η έρευνα της αστυνομίας ρίχνει άπλετο φως σε ένα σατανικό σχέδιο που έστησε μια θεία της μικρής, με στόχο να κερδίσει χρήματα. Η Ρόδος άναυδη από τις αποκαλύψεις και την ανατροπή δεδομένων…

Στις αστυνομικές αρχές αναμένεται να βρεθεί σήμερα μια θεία του 8χρονου κοριτσιού, η οποία φαίνεται να σκηνοθέτησε το υποτιθέμενο βιασμό της ανήλικης στη Ρόδο προκειμένου να αρπάξει από την μητέρα και τους παππούδες της, χρηματικό ποσό της τάξεως των 700 ευρώ.  

Η ανατροπή της υπόθεσης που για αρκετές ημέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο, έρχεται μετά από μια σειρά καταθέσεων συγγενών του παιδιού, τα πορίσματα του ιατροδικαστή, αλλά και έρευνες της  αστυνομίας. Έτσι η θεία της 8χρονης έχει κληθεί σήμερα στο αστυνομικό μέγαρο της Ρόδου για να καταθέσει στα πλαίσια της προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διατάξει ο εισαγγελέας   

Όλα φαίνεται να στήθηκαν από μια θεία της ανήλικης, η οποία θέλησε με τον τρόπο αυτό να εκβιάσει και να αρπάξει χρήματα από τους γονείς και τους παππούδες του παιδιού. Η θεία του κοριτσιού λίγες ημέρες πριν δει η μυστηριώδης αυτή υπόθεση το φως της δημοσιότητας, βρέθηκε στο σπίτι της 8χρονης.  

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr είχε πάει επίσκεψη στην 33χρονη συγγενή της προκειμένου να της πει κάτι σημαντικό. Την ώρα που οι δύο γυναίκες έπιναν καφέ, η θεία έβαλε σε εφαρμογή το φρικτό σχέδιο της. Ανέφερε στη μητέρα του κοριτσιού ότι έχει μάθει πως «το Χαμόγελο του Παιδιού» σκοπεύει να της πάρει την 8χρονη. Μάλιστα της είπε ότι γνωρίζει κάποιο άτομο στο συγκεκριμένο οργανισμό και πως με 200 ευρώ θα μπορούσε να κουκουλώσει την υπόθεση.

Και ενώ το στήσιμο της σκευωρίας βρίσκονταν σε πλήρη εφαρμογή, τυχαία μπροστά στις δύο γυναίκες εμφανίστηκε η 8χρονη. Το κοριτσάκι χωρίς να έχει ακούσει τη συνομιλία της μητέρα με τη θεία της διαμαρτυρήθηκε, ότι πονάει στα γεννητικά της όργανα. Η θεία αμέσως προθυμοποιήθηκε να «βοηθήσει» το παιδί.

Φορώντας γάντια «εξέτασε» την ανήλικη και όσο κι αν φαίνεται απίστευτο με ένα από τα δάχτυλα της προκάλεσε τραυματισμό στο εσωτερικό των γεννητικών οργάνων του παιδιού. Με την ενέργεια της αυτή κακοποίησε την ανήλικη, θέλοντας να πάει το σχέδιο της ένα βήμα πιο πέρα.  

Είπε στη μητέρα ότι το παιδί έχει κακοποιηθεί και προσπάθησε να επηρεάσει την 33χρονη μητέρα ότι υπεύθυνος ήταν ο παππούς της 8χρονης. Μάλιστα είπε ότι θα στείλει τις φωτογραφίες σε κάποια γνωστή γιατρό της, ωστόσο τις έδωσε σε μια φίλη της η οποία και έγραψε την ανώνυμη επιστολή που έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα. Ήταν η επιστολή που ουσιαστικά κίνησε τις εξελίξεις.

Η θεία του κοριτσιού, τότε εκτός από τα 200 ευρώ που είχε ζητήσει από τη μητέρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στοχοποίησε και τον παππού της 8χρονης. Ζήτησε από την οικογένεια επιπλέον 500 ευρώ για να μην εμπλέξει στην υποτιθέμενη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικη τον παππού της. 

Η προκαταρκτική εξέταση που έχει ξεκινήσει η αστυνομία μετά και τη σημερινή εξέλιξη αν δεν υπάρξουν συνταρακτικές εξελίξεις βαίνει προς το τέλος. Αν η θεία του κοριτσιού ομολογήσει ότι είναι αυτή που κρύβεται πίσω από τον υποτιθέμενο βιασμό της 8χρονης, τότε έχει συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.   

Πηγή: newsit.gr

#Tags: Ρόδος