, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση οι αποκλεισμοί»

trakter_derveni_1feb2016_c
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα Τέμπη για μια με μιάμιση ώρα το μεσημέρι άφησε, ο αγρότης από το μπλόκο, Γιώργος Λαδόπουλος, ο οποίος παραδέχθηκε ότι το κλείσιμο του δρόμου δημιουργεί προβλήματα. «Σε καμία περίπτωση δεν είναι λύση οι αποκλεισμοί, οι 12 ώρες είναι πολλές, θα ήταν πολύ καλύτερο να γίνεται μία εκτόνωση το μεσημέρι. Η λύση ανήκει κατ’ αποκλειστικότητα σε εκείνους που διαχειρίζονται την τύχη της χώρας, πρέπει να λύσουν τα προβλήματα του λαού τους», ανέφερε χαρακτηριστικά στον Alpha 989  .
Πρόσθεσε πως «στις 8 το βράδυ θα γίνει μια πολύ κρίσιμη σύσκεψη που θα υπάρχουν καταρτισμένες προτάσεις και όλα τα μπλόκα θα είναι έτοιμα για διάλογο με τον Πρωθυπουργό. Πρέπει να βρούμε μία κοινή συνισταμένη που θα μας αφήσει να παράγουμε και να ζήσουμε στα χωριά μας».
«Μετά από 20 χρόνια που εμείς φωνάζουμε, μετά από 40 χρόνια που αυτοί κάνουν λάθη, ερχόμαστε να θεραπεύσουμε κάτι που μπορεί να γίνει τερατογενές.  Καλύτερη θα ήταν η πρόληψη της θεραπείας», τόνισε ο κ. Λαδόπουλος.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.