, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε κλίμα οδύνης το μνημόσυνο για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη

μνημοσυνο1
Με φόντο την έναρξη της ανακριτικής διαδικασίας για τη συγκλονιστική υπόθεση που «πάγωσε» το πανελλήνιο, τελέστηκε το μνημόσυνο του 20χρονου φοιτητή από την Κρήτη, Βαγγέλη Γιακουμάκη, εννέα μήνες μετά τον χαμό του.
Σε κλίμα οδύνης και με ένα τεράστιο «γιατί» ζωγραφισμένο στα πρόσωπα όλων, το μνημόσυνο τελέστηκε στον κατάμεστο Ιερό Ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στον Κατσικά Ιωαννίνων, το πρωί της Κυριακής.
Ήταν επιθυμία της οικογένειας το 9μηνο μνημόσυνο να τελεστεί στα Ιωάννινα ως ένδειξη σεβασμού και ευχαριστίας από τους συγγενείς του Βαγγέλη Γιακουμάκη για την συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων, στο δράμα τους.
Οι γονείς του Ανδρέας και Μαρία, τα αδέρφια του Ελένη και Πέτρος, οι παππούδες του, συγγενείς και φίλοι από την Κρήτη αλλά και από την Αθήνα ήταν όλοι εκεί για τον Βαγγέλη τους.
Mακριά από τα φώτα της δημοσιότητας επισκέφθηκαν και το σημείο όπου είχε εντοπιστεί η σορός του 20χρονου Βαγγέλη.
Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο κ. Παντελής Κολόκας Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ιωαννιτών, ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Φώντας Βρόσγος, ο συνήγορος της οικογένειας Γιακουμάκη κ.Δημήτρης Μπούκας κ.α
«Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δολοφονία και αυτοί που εμπλέκονται στην ογκοδέστατη δικογραφία που παίρνει στα χέρια της η ανακρίτρια και ξεκινά να μελετά από σήμερα θα φέρει στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Βαγγέλη. Η οικογένειά του με όσο κουράγιο τής απέμεινε παλεύει για να σταθεί στα πόδια της. Το σημαντικό είναι ότι αν και με καθυστέρηση, ξεκινά η ανακριτική διαδικασία, για να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες τιμωρίας των εμπλεκομένων προσώπων στην πρωτοφανή αυτή υπόθεση» δήλωσε ο κ. Μπούκας στο protothema.gr
Πηγή:protothema.gr

#Tags: Κρήτη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.