, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σε συστράτευση για το «ναι» καλούν οι φορείς της Θεσσαλονίκης

foreis-dimopsifisma1Του Βαγγέλη Στολάκη
Εκδήλωση υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου και την επικράτηση του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής, πραγματοποίησε η επιτροπή «Ναι στην Ευρώπη» του νομού Θεσσαλονίκης.
Το σύνολο των παραγωγικών φορέων και των οικονομικών παραγόντων της Θεσσαλονίκης με αυτήν τους την κοινή δράση αλλά και σχετικές ανακοινώσεις ενώνει τη φωνή του υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ.
foreis-dimopsifisma2
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν πρόεδροι φορέων της Θεσσαλονίκης ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι βουλευτές Κώστας Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Κατερίνα Μάρκου, Χριστίνα Ταχιάου, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο Δημήτρης Τσάμης, ο Γιώργος Ορφανός, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο Στράτος Σιμόπουλος και στελέχη που πρόσκεινται σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Δράση, ΔΗΜΑΡ κ.α..
foreis-dimopsifisma3foreis-dimopsifisma4
Μεταξύ άλλων ο κ. Μεϊμαράκης συνέστησε ψυχραιμία γιατί όπως είπε ο πρωθυπουργός την επόμενη μέρα είτε επικρατήσει το ναι είτε το όχι θα πρέπει να διαπραγματευθεί με το σύνολο των Ελλήνων πολιτών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.