Σέρρες: Είχε «ρημάξει» καταστήματα και παρκαρισμένα αυτοκίνητα!

κλοπες
Εξιχνιάστηκαν πολλές περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα και καταστήματα στις Σέρρες. Συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Η συνολική λεία του εκτιμάται ότι ξεπερνά τις 3.800 ευρώ.
Η ανάλυση του τρόπου δράσης και η ενδελεχής έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση συνολικά 13 περιπτώσεων κλοπών από καταστήματα, αυτοκίνητα και γραφείο στην πόλη των Σερρών.
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 34χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.
Ειδικότερα, χθες (08-07-2016) το πρωί στις Σέρρες, ο προαναφερόμενος,  αφαίρεσε μέσα από λογιστικό γραφείο, το πορτοφόλι 31χρονης υπαλλήλου, εκμεταλλευόμενος ολιγόλεπτη απουσία της.
Εκδόθηκαν ευρείες αστυνομικές αναζητήσεις στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε το βράδυ της ίδιας ημέρας και συνελήφθη.
Όπως προέκυψε από την αναλυτική έρευνα, ο 34χρονος κατά το τελευταίο πεντάμηνο διέπραξε στις Σέρρες ακόμη δύο κλοπές από καταστήματα και 10 κλοπές από σταθμευμένα ανασφάλιστα αυτοκίνητα, απ’ όπου αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (τσάντες, χαρτοφύλακες, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.) και χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ξεπερνά τις 3.800 ευρώ.
Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.