, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σέρρες: Συνεχίζονται τα έργα καθαρισμού της τάφρου στη Μαυροθάλασσα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής

Την πορεία των εργασιών που εκτελούνται κατά μήκους της τάφρου της Μαυροθάλασσας επέβλεψαν σήμερα Τρίτη 3 Αυγούστου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Έργων Θοδωρής Βαδικόλιας, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Οικονομίας Θωμάς Μπιμπλιάς από τον Δήμο Βισαλτίας και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαυροθάλασσας Γιώργος Σαουλίδης.
Πρόκειται για εργασίες καθαρισμού και διάνοιξης της τάφρου έως τον ποταμό Στρυμόνα που πραγματοποιούνται από την Αντιπεριφέρεια Σερρών, με στόχο την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και των καλλιεργειών.
«Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα πιο σημαντικά έργα που διασφαλίζουν την αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής και τις καλλιέργειες των αγροτών. Ευχαριστούμε τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τις υπηρεσίες για την άψογη συνεργασία. Και αυτό το έργο αποδεικνύει το τι καλό μπορεί να επιφέρει η συνεργασία Δήμου και Αντιπεριφέρειας», επεσήμανε ο κύριος Βαδικόλιας.

 

#Tags: Σέρρες

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.