, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σήμερα η κηδεία της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 22χρονης πρωταθλήτριας συγχρονισμένης κολύμβησης που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Φίλοι, συνάδελφοί της, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου ώστε να αποχαιρετήσει την 22χρονη Πένυ.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στις 3 το μεσημέρι.

«Δεν έπρεπε να φύγει» – Ραγίζει καρδιές η μητέρα της

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 22χρονης πρωταθλήτριας, η οποία λίγες ώρες πριν αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, σκοτώθηκε σε τροχαίο.

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος», ανέφερε μιλώντας στο megatv.

«Έφυγε ένας άγγελος»

Όμορφη, χαμογελαστή, με πάθος για την κολύμβηση. Το 22χρονο κορίτσι έβλεπε τα όνειρά της να πραγματοποιούνται. Σχεδίαζε τη ζωή της με τον σύντροφό της.

Δυστυχώς όμως όλα έσβησαν ξαφνικά στην άσφαλτο.

«Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο».

Σύμφωνα με το creatapost.gr, η Τροχαία προσπαθεί να εντοπίσει τα αίτια του δυστυχήματος. Μοιραίο ωστόσο στάθηκε το γεγονός ότι η Πέννυ, σύμφωνα με πληροφορίες, δε φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Η άτυχη Πέννυ, που έμενε στις Άνω Αρχάνες, είχε πάει να επισκεφτεί τον πατέρα του συντρόφου της που έχασε πρόσφατα τη μητέρα του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.