Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι της πλατείας Ναυαρίνου: "Πρώτη φορά έβγαλε μαχαίρι τοξικομανής…"

navarinou (6)
navarinou (8)
Της Μαρίας Ζαφειρίου
Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι και οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, στην πλατεία Ναυαρίνου, στη Θεσσαλονίκη. Αν και έχουν συνηθίσει την παρουσία ναρκομανών στη γειτονιά τους, το χθεσινό αιματηρό συμβάν τους σόκαρε!
Αλλοδαπός τοξικομανής λογομάχησε με 40χρονο ιδιοκτήτη κουρείου και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον θώρακα… Ο 40χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία του. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ο δράστης ο οποίος συνελήφθη μετά το επεισόδιο. Τραυματίστηκε κατα την προσπάθειά του να διαφύγει. Μαζί του ήταν και μία αλλοδαπή γυναίκα ή οποία επίσης συνελήφθη αλλά καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον της αφέθηκε ελεύθερη.navarinou (4)
navarinou (2)Όπως σημειώνει στο Karfitsa.gr ο Θανάσης Ροδίτης, ιδιοκτήτης καταστήματος και αυτόπτης μάρτυρας του αιματηρού επεισοδίου «Βλέπουμε συχνά τσακωμούς μεταξύ των τοξικομανών. Να μαχαιρώσει όμως κάποιος από αυτούς  καταστηματάρχη, δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί». Για την παρουσία της αστυνομίας είπε πως είναι συχνή και εμφανής αλλά μάλλον δεν αποτρέπει τους ναρκομανείς να δημιουργούν… φασαρίες. «Τα τελευταία δύο χρόνια ξαναήρθαν στην πλατεία Αριστοτέλους. Μερικές φορές πρέπει να παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας», προσθέτει…navarinou (7)
navarinou (5)