, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σώος ο μαθητής που απήχθη στη Λαμία

astynomia
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στη ευρύτερη περιοχή της Λοκρίδας αυτήν την ώρα για τον εντοπισμό ενός λευκού βαν στο οποίο πιθανότατα επιβαίνουν οι δυο απαγωγείς του 15χροπνου παιδιού.
Το χρονικό της απαγωγής
Σύμφωνα με πληροφορίες γύρω στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής την ώρα που ο 15χρονος γιος γνωστού γιατρού από την Αταλάντη πήγαινε στο φροντιστήριο, σταμάτησε ξαφνικά ένα λευκό βαν και δυο άνδρες απήγαγαν το παιδί.
Αφού του έδεσαν τα μάτια, άρχισαν να κάνουν βόλτες. Ταυτόχρονα οι απαγωγείς βρίσκονταν σε επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού, απαιτώντας να τους καταβληθούν 12.000 χιλιάδες ευρώ για να το αφήσουν ελεύθερο.
Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 3 το μεσημέρι οι απαγωγείς άφησαν το παιδί στη θέση «Δεξαμενή» κοντά στιςΛιβανάτες. Το παιδί βρήκαν σε κατάσταση σοκ αγρότες που περνούσαν από το σημείο, ωστόσο, είναι άγνωστο ακόμα αν δόθηκε χρηματικό ποσό για λύτρα,
Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, λένε ότι οι απαγωγείς μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, ενώ οι αστυνομικοί αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.