, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

SOS για τετραμελή οικογένεια στα Λαγκαδίκια Θεσσαλονίκης

Μακριά από τη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας θα αναγκαστεί να κάνει φέτος Χριστούγεννα η οικογένεια του Νίκου Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια.
Το σπίτι που ζούσε ο ίδιος, η σύζυγός του και τα δυο τους παιδιά, 15 και 12 ετών, έγινε παρανάλωμα του πυρός την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η σκεπή να καταρρεύσει και το διώροφο οίκημα να καταστεί μη επισκευάσιμο.
Η οικογένεια μόλις που κατάφερε να βγει από τη φλεγόμενη κατοικία, ωστόσο οι κόποι μιας ζωής για την οικογένεια Αλεπλιώτη έγιναν στάχτη, αφού οι “πύρινες γλώσσες” κατέστρεψαν εντελώς το νοικοκυριό και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πατέρας της οικογένειας είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και παρότι πέρασε διάφορες περιπέτειες με την υγεία του, αναζητά εργασία σε οποιοδήποτε τομέα. Οι άμεσες ανάγκες της οικογένειας καλύπτονται με τη βοήθεια συγγενών και φίλων, ενώ σύντομα η οικογένεια θα μείνει σε νέο σπίτι στα Λαγκαδίκια που τους παραχωρείται δωρεάν.
Ωστόσο, οι ανάγκες της οικογένειας παραμένουν μεγάλες και ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων, κάθε βοήθεια, ακόμα και η πιο μικρή, θα αγαλιάσει μια οικογένεια που ταλαιπωρήθηκε χωρίς να το αξίζει.
Στην τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία:
Αριθμός IBAN: GR42 0171 2200 0062 2001 0115 436
Δικαιούχοι: Γκαλτσίδου Γιανίνα και Αλεπλιώτης Νικόλαος
Πηγή: lagadas.net