Στα Λατινικά και τη Χημεία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών

panelladikes_exetaseis_1
Συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με τους υποψήφιους να εξετάζονται στο μάθημα των Λατινικών (Ο.Π.) Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Χημείας, (Ο.Π. Θετικών Σπουδών). Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Τετάρτη με τους υποψηφίους να εξετάζονται στη Βιολογία, μάθημα γενικής παιδείας. Αναφορικά με την έως τώρα βαθμολόγηση των γραπτών σε μάθημα-«βαρόμετρο» εξελίσσονται τα Μαθηματικά, ενώ οι βαθμολογίες σε Έκθεση και Αρχαία Ελληνικά κινούνται στα ίδια επίπεδα με πέρυσι.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τα βαθμολογικά κέντρα, ολοκληρώθηκε η βαθμολόγηση των περισσότερων γραπτών στα Μαθηματικά και η πλειονότητα των γραπτών κινείται σε βαθμούς κάτω από τη βάση. Ειδικά για την ομάδα προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής, τα ποσοστά με βαθμούς κάτω από τη βάση κινούνται στο 80% με 85%. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι στα Μαθηματικά το άριστα είναι το 18 και όχι το 20.
Όσον αφορά το μάθημα της Έκθεσης, στοιχεία από βαθμολογικά κέντρα αποκαλύπτουν ότι η βαθμολόγηση κινείται στα ίδια επίπεδα με τα αντίστοιχα περσινά. Το θέμα για τη φιλία του Ευάγγελου Παπανούτσου δεν φαίνεται να δυσκόλεψε πάρα πολύ τους υποψηφίους, καθώς υπάρχουν αρκετά γραπτά με βαθμολογίες γύρω στο 15.
Περισσότερα στο paraskhnio.gr