, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη φυλακή ο 37χρονος που αποπλάνησε την κόρη της πρώην συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη

dikastiriaΠροφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος που κατηγορείται ότι αποπλάνησε την ανήλικη κόρη της πρώην συντρόφου του στη Θεσσαλονίκη. Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται αλλά δεν έπεισε την ανακρίτρια η οποία, με τη σύμφωνη γνωμοδότηση του αρμόδιου εισαγγελέα τον έκρινε προσωρινά κρατούμενο.
Αντίθετα με τον 37χρονο, ο κατά τρία χρόνια μικρότερος αδελφός του, που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση, αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο 34χρονος αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αρνούμενος οποιαδήποτε εμπλοκή στα όσα κατήγγειλε το ηλικίας 14 ετών -σήμερα- θύμα.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από καταγγελία που προηγήθηκε στο τμήμα προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, η μαθήτρια κατήγγειλε ότι το διάστημα 2012-13, όταν η ίδια ήταν 10 και 11 ετών και ενώ ζούσε μαζί με τη μητέρα της και τον 37χρονο, ο τελευταίος κατ’ επανάληψη προέβη σε ασελγείς πράξεις εναντίον της.
Οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν εν αγνοία της μητέρας της, ενώ η ανήλικη, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, έπεσε θύμα αποπλάνησης και από τον 34χρονο αδελφό του βασικού κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια φιλοξενίας του στο σπίτι, το 2012.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.