Στην ανακρίτρια το δράμα μίας 17χρονης που εξωθήθηκε στην πορνεία

Ελεύθερη με εγγύηση 2.000 ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της δύο φορές τον μήνα, αφέθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που συνελήφθη ότι προωθούσε στην πορνεία την κόρη της 17χρονης φίλης της.  

Η υπόθεση αποκαλύφτηκε την περασμένη Πέμπτη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο της ΟΠΚΕ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε ένα αυτοκίνητο οι αστυνομικοί είδαν δύο αλλοδαπούς, την 33χρονη και την 17χρονη που κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλευόταν. Στην έρευνα αποκαλύφτηκε ο εφιάλτης της ανήλικης από την ώρα που έφυγε από το σπίτι της μέχρι που έμεινε με τη φίλη της μητέρας της και οδηγήθηκε να εκδίδεται σε οίκους ανοχής της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.  

Στην απολογία της η 33χρονη ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε πως η κοπέλα είναι ανήλικη, αλλά της είχε δείξει πλαστό δελτίο ταυτότητας. Ελεύθεροι με τον όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκαν ένας Βούλγαρος και ένας Πακιστανός που κατηγορήθηκαν για εμπλοκή στην υπόθεση.