, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στην ουρά και σήμερα οι ηλικιωμένοι…

TRAPEZA6
Για τρίτη ημέρα στήνονται στην ουρά έξω από τα 1.155 υποκαταστήματα τραπεζών οι συνταξιούχοι για να πάρουν τα 120 ευρώ από τη σύνταξή τους. Να σημειώσουμε ότι από τα ΑΤΜ οι πολίτες μπορούν να κάνουν ανάληψη μόνο 50 ευρώ, καθώς οι τράπεζες στέρεψαν από 20ευρα…
Παρόμοια με τις προηγούμενες ημέρες είναι η εικόνα που επικρατεί από νωρίς το πρωί έξω από τις τράπεζες, όπου συνωστίζονται οι συνταξιούχοι για να λάβουν μόνο αυτό το ποσό σε μετρητά.
Οι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν στις τράπεζες με την αστυνομική τους ταυτότητα ή με άλλο νομιμοποιητικό έγγραφο, ενώ μπορούν να εξυπηρετηθούν κανονικά οι συνδικαιούχοι των λογαριασμών και όσοι έχουν εξουσιοδοτηθεί.
Παράλληλα οι τράπεζες θα μεριμνήσουν ώστε να εκδοθούν το συντομότερο κάρτες σε όσους καταθέτες δεν έχουν ώστε να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.
Άτομα με ειδικές ανάγκες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα όλες τις ημέρες.
 
Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Alpha Bank
Tα ανοικτά υποκαταστήματα της Attica Bank
Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Εθνικής Τράπεζας
Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Eurobank-Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Τα ανοικτά υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.