, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στο Άγιο Όρος ο Ιβάν Σαββίδης για την υποδοχή του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ)

Διοίκηση Αγίου Όρους
του απεσταλμένου μας στο Άγιο Όρος Βαγγέλη Στολάκη
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι έφτασε ο Ιβάν Σαββίδης στις Καρυές του Αγίου Όρους, το οποίο θα επισκεφθεί σήμερα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ).
Ιβάν Σαββίδης Άγιο Όρος
Ο κ. Σαββίδης συνόδευσε χθες τον Πατριάρχη Μόσχας και πα­σών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο στο ρωσικό μοναστήρι. Στη Μονή Αγίου Παντελεήμονα θα υποδεχτεί τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας ο ηλικίας 101 χρόνων ηγούμενος π. Ιερεμίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος έφτασε στις 11 το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης και κινείται προς το λιμάνι της Τρυπητής, γι’ αυτό και έχουν τεθεί σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλο το μήκος της διαδρομής (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ). Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα φτάσει μεταξύ 14:00 και 14:30 στις Καρυές, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στο αεροδρόμιο Μακεδονία γύρω στις 7 το απόγευμα.
Στις Καρυές κλείνουν ήδη τα καταστήματα για λόγους ασφαλείας και περιορίζεται η μετακίνηση των προσκυνητών. Ειδικά σκυλιά της αστυνομίας χρησιμοποιούνται για να διερευνηθούν οι χώροι στους οποίους θα κινηθεί ο Ρώσος πρόεδρος.
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (15)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (14)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (13)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (12)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (11)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (10)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (9)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (8)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (7)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (6)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (5)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (4)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (3)
Άγιο Όρος επίσκεψη Πούτιν (2)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.