22:52, Παρασκευή
01 Ιουλίου 2022

Στο πλευρό των ανδρών και γυναικών των ενόπλων δυνάμεων ο Απόστολος Τζιτζικώστας

160909-ΠΑΣΕΔ1
Συνάντηση με τα μέλη του Πανελλήνιου Συντονιστικού Ενόπλων Δυνάμεων (ΠΑΣΕΔ) είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στο γραφείο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχει έπειτα από πρωτοβουλία των Σωμάτων Ασφαλείας στη σημερινή συγκέντρωση των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη του ΠΑΣΕΔ τόνισαν στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι είναι ενάντια σε τυχόν νέες μισθολογικές περικοπές και ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για την επαναφορά των μισθών στα επίπεδα του 2012 (υπόλοιπο 50%).
Μετά τη συνάντηση ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε: «Στέκομαι στο πλευρό των ανδρών και γυναικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, στα δίκαια αιτήματά τους, που αποτελούν μάλιστα αιτήματα ετών. Ζητώ από την ελληνική Κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην αποκατάσταση μιας χρόνιας αδικίας απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους, εφαρμόζοντας τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Ταυτόχρονα, επισήμανα στα μέλη του ΠΑΣΕΔ ότι είμαι αντίθετος σε κάθε σχέδιο της Κυβέρνησης, που θα έχει ως συνέπεια νέες περικοπές στους ήδη μειωμένους μισθούς των ενστόλων».