02:19, Παρασκευή
07 Οκτωβρίου 2022

Στοιχεία ΣΟΚ για τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

giakoumakis 5Τα στοιχεία – φωτιά που περιείχε μέσα από φωτογραφίες, στάθηκαν αφορμή για να έρθει ξανά στο προσκήνιο η πολύκροτη υπόθεση του άτυχου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη που προκάλεσε όσο καμία το αίσθημα της κοινής γνώμης. Το «Τούνελ» παρουσιάζει απόψε με ιδιαίτερη προσοχή τα ντοκουμέντα αυτά, που δείχνουν μια διαφορετική εικόνα. Στοιχεία που γεννούν σοβαρά ερωτήματα τα οποία πρέπει να απαντηθούν από επίσημα χείλη.
Η Αγγελική Νικολούλη συνομιλεί με ειδικούς που δίνουν τις δικές τους εκτιμήσεις, ενώ ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Δημήτρης Μπούκας, απαντά σε σχετικά ερωτήματα και μιλάει για όλες τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις γύρω από την υπόθεση.
Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης 20 χρόνων φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων με καταγωγή από την Κρήτη, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 6 Φεβρουαρίου 2015. Βρέθηκε νεκρός τυχαία από περαστικούς τριάντα οχτώ μέρες αργότερα στις 15 Μαρτίου, κοντά στη Σχολή του.
Η έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη έφερε στο φως αποκαλυπτικές μαρτυρίες για τα βασανιστήρια που δεχόταν ο άτυχος φοιτητής από ομάδα σκληρών συμφοιτητών του. Ο άδικος χαμός του χαμογελαστού νέου και το μπούλινγκ που είχε υποστεί, προκάλεσαν πανελλήνια συγκίνηση και οργή. Ο ιατροδικαστής μίλησε για αυτοχειρία αλλά ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος για ενδεχόμενο δολοφονίας. Για την υπόθεση έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις ενώ ο ογκωδέστατος φάκελος βρίσκεται στα χέρια της Ανακρίτριας Ιωαννίνων.
Μαρτυρία για τη δολοφονία των Σερρών
Απόψε ακούγεται στο «Τούνελ» μια νέα μαρτυρία για το διπλό έγκλημα στις Σέρρες με θύματα πατέρα και γιο. Τι πέταξε ο άγνωστος άνδρας στον κάδο απορριμμάτων λίγη ώρα μετά τη σφαγή;
anikolouli.gr